Dgree Dgree

Check pages Portfolio.

Portfolio
poznaj nasze realizacje.

Scroll Down

Our Company in Numbers

Technologia w liczbach

1200
Ilość wykonanych zapleczy
240
Moc urządzeń [MW]
36
Powierzchnia zapleczy [ha]

Creative Portfolio Designs

Wybrane prace | Our Work

CENTRUM LOGISTYCZNE DLA LIDERA E-COMMERCE, SOSNOWIEC

Zaplecze gastronomiczne dla ponad 5000 osób żywionych.

THE WARSAW HUB - KANTYNA W BIM

Kantyna pracownicza dla internetowego giganta

CENTRUM LOGISTYCZNE, ŚWIEBODZIN

Zaplecze stołówki obsługuje ponad 3500 osób / dobę

KUCHNIA PRODUKCYJNA DAŃ GOTOWYCH

Technologia zaplecza dla 40 000 posiłków/ dobę. Projekt uwzględniający standardy BRC Food & IFS Food potwierdzające bezpieczeństwo żywności oraz V-Label

WISKITKI, STUDIO KULINARNE LIDERA DOSTAW ZAOPATRZENIA GASTRONOMII i HOTELARSTWA

Studio kulinarne wraz kantyną pracowniczą dla klienta zajmującego się jest dostawą asortymentu z zakresu gastronomii, hotelarstwa oraz żywienia zbiorowego.

AMAZON WROCŁAW, AMAZON POZNAŃ

Technologia przebudowy istniejącego zaplecza gastronomicznego funkcjonującej kantyny pracowniczej

CENTRUM LOGISTYCZNE WIODĄCEJ PLATFORMY MODOWEJ GRYFIN ORAZ GŁUCHÓW

Projekt technologiczny dla obsługi 3500 oraz 5000 osób / dobę

PRODUKCJA ZUP I DAŃ GOTOWYCH

Projekt uwzględniający standardy BRC Food & IFS Food potwierdzające bezpieczeństwo żywności oraz V-Label

UNIWERSYTET JAGIELOŃSKI, KRAKÓW

Laboratorium, restauracja

CULINARYON POLSKA BIUROWIEC ETHOS WARSZAWA

Największe studio kulinarne w Azji i Europie oraz wyjątkowy gastronomiczny plac zabaw

RECARO, KESSEL, SOUTHCO

Zaplecze gastronomiczne kantyn w obiektach magazynowo produkcyjnych

ERC INVICTA SOPOT

Technologia restauracji dla centrum medycznego, obiekt nominowany do Building of the Year 2023

HOTEL ***** WROCŁAW

Projekt technologiczny i wykonawczy z koordynacją międzybranżową

KANTYNA DLA NAJWIĘKSZEJ PLATFORMY E-COMMERCE ŚWIATA,GLIWICE

Projekt technologiczny stołówki pracowniczej z miejscami konsumpcyjnymi - zakładana średnia produkcja dobowa 3500 posiłków

PIWNICA ŚWIDNICKA - WROCŁAW RYNEK, RATUSZ

Przebudowa technologii najstarszej restauracji w europie.

VOLVO WROCŁAW

Technologia restauracji i kantyna pracownicza 3500 osób

BTS SZCZECIN - OBIEKT BRANŻY E-COMMERCE

Projekt technologiczny stołówki - produkcja dobowa 3500 posiłków

CENTRUM LOGISTYCZNO MAGAZYNOWE BTS ŁÓDŹ

Zaprojektowane zaplecze gastronomiczne kantyny obsługuje do 1500 osób

CIRCLE K MACHNACZ I LUBIEŃ

Koncepcja standardu strefy zaplecza technologicznego restauracji

RESTAURACJA LA LUP ZÜRICH SZWAJCARIA

Projekt restauracji nadzorem wykonawczym

HOTEL HP PLAZA WROCŁAW

Projekt technologiczny restauracji i zaplecza technologicznego

TWIERDZA SREBRNA GÓRA

Projekt technologiczny / wykonawczy restauracji

NEUCA SA TORUŃ

Technologia zaplecza gastronomicznego

HOTEL ***** KOŁOBRZEG

Technologia restauracji hotelowej

LG WROCŁAW

Koncepcja technologii zaplecza gastronomicznego

CENTRUM LOGISTYCZNE BTS OKMIANY- OBIEKT BRANŻY E-COMMERCE

Kantyna obsługuje do 1200 osób / dobę.

Our Work, Creative Portfolio Designs

Stale poszerzamy portfolio realizacji

Telefon / Phones:​

+48 71 3071416
+48 575 777 394

E-Mail

office(at)dgree.pl

Nasz adres / Our address

50-079 Wrocław, Grabarska 1, III piętro, Biurowiec Pegaz

Scroll Top